DARK FUSION VIIKKOTUNNIT, SYYSKAUSI (14-15 krt.)

23.8.-15.12.2022.

 

Poikkeukset aikatauluun:

- Tunteja ei ole viikolla 40 (3-9.10.)

-Tunteja ei ole syyslomaviikolla 42 (17-23.10.).

- Tunteja ei järjestetä itsenäisyyspäivänä tiistaina 6.12.

 

Tunnit järjestetään Helsingissä Sörnäisissä kahdella eri tanssisalilla.

Osalle kursseista voi osallistua kokonaan etäopetuksella (fb-livestriimi) ja tunnit ovat pääsääntöisesti 2 viikkoa nähtävillä tunnin jälkeen. Tunnit voidaan siirtää kokonaan online-opetukseen, jos koronatilanne tai muu pakottava tekijä niin vaatii. Tapaturvavakuutuksen oppilas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Kurssit voi maksaa myös etuseteleillä: Smartum, Edenred, Eazybreak ja E-passi.

 

 

UUSI ALKEISRYHMÄ

Viikkotunnit eivät toteutuneet syksyksi.

Pysy kuulolla alkeistason tiiviskurssien suhteen!

 

 

 

KESKITASO

SALIPAIKAT LOPPUUNMYYTY!

Voit osallistua kurssille etänä

Tiistai klo: 18:30-20:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 266 € (etäopiskelu 239 €)

 

Taso: sopii vähintään 1 vuoden tanssineille.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla. Koreografiaa tanssitaan metallimusiikkiin.
 

KOREOGRAFIA, PAKANATEEMA

Keskiviikko klo: 19-20

Dance Makers tanssisali (Aleksis Kiven Katu 34)

Hinta: 225 € (etäopiskelu: 202 €)

Taso: Avoin taso. Suositeltu fuusiovatsatanssin tausta vähintään 1 vuosi.

 

Kurssilla opetellaan pakanateemainen koreografia. Kurssin pääpaino on koreografian opettelussa ja oletuksena on että osallistujat tuntevat jo fuusiovatsatanssin tekniikkaa. Koreoon liittyviä tekniikoita käydään jonkin verran tunneilla läpi. Tavoitteena olisi kuvata koreo kurssin lopuksi, joka vaatii panostusta puvustukseen ja 1-2 ylimääräiset harjoitukset kurssikertojen lisäksi (tarkemmat yksityiskohdat sovitaan osallistujien kesken). Kurssille voi osallistua, vaikka ei tulisi koreon kuvaukseen mukaan.

Linkki ilmoittautumiseen.

 

JATKOTASO, TEKNIIKKA

SALIPAIKAT LOPPUUNMYYTY!

Voit osallistua kurssille etänä

Torstai klo: 18-19

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 210 € (etäopiskelu 189€)

Taso: sopii 2-3 vuotta tanssineille.  

 

Tunneilla käydään läpi haastavampaa tekniikkaa ja sarjoja. Kurssilla harjoitellaan kerrostustekniikoita ja tehdään koordinaatiota haastavia harjoituksia. Kurssilla harjoitellaan ensisijaisesti jatkotason koreon tekniikoita, mutta voit osallistua kurssille myös ilman jatkotason koreokurssia.

 

JATKOTASO, KOREO

Torstai: 19-20

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 210 €

Taso: sopii 2-3 vuotta tanssineille. Kurssille edellytetään tekniikkakurssin ottamista kaveriksi. 

 

Kurssilla harjoitellaan haastava koreografia, johon sisältyy hieman yksilöohjausta. Tästä johtuen tämän syksyn koreografiaan otetaan vain Annille entuudestaan tuttuja oppilaita. Koreografia kuvataan kurssin päätteeksi ja kuvaukseen osallistuvien odotetaan panostavan puvustukseen ja osallistuvan 1-2 lisätreeneihin syksyn aikana (tarkemmat yksityiskohdat sovitaan osallistujien kesken).

Kurssille ilmoittautuminen on sulkeutunut.

 

 

 

Otathan yhteyttä info@annidohlen.com, jos et ole varma mikä taso olisi sinulle sopiva tai herää muita kysymyksiä.

Laskutus

Kurssimaksu on mahdollista suorittaa 1-4 erässä. Ensimmäinen laskutuserä tulee olla maksettu ennen kurssin alkua ja ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka maksaisit laskun monessa erässä. Jos kurssi maksetaan erissä veloitetaan laskutuslisää kokonaisuudessaan:

2 erää: 2 €

3-4 erää: 5 € 

 

Voit maksaa kurssin myös etuseteleillä: Smartum, Edenred, Eazybreak tai E-passi.

Laita sähköpostia info@annidohlen.com, jos haluat käyttää näitä maksutapoja.

 

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Varausmaksu ja kurssimaksu maksetaan takaisin vain siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Jos joudut yllättäen pitkälle sairauslomalle ja suuri osa kaudesta jää sinulta käymättä, voidaan sairauslomatodistusta vastaan maksaa käyttämättömät kurssikerrat takaisin.

 

Paljous- ja etäopiskelualennukset:

Jos ostat 2 kurssia, saat 10 % alennusta kokonaishinnasta

Jos ostat 3 kurssia, saat 15 % alennusta kokonaishinnasta

Alennus koskee vain viikkotunteja.

Jos opiskelet vain etäyhteydellä, saat kurssin hinnasta 10 % pois.

 

Kaikki hinnat sis. alv 10 %.

Tanssityyli

Aikataulu

Tunneilla tanssitaan fuusiovatsatanssia. Tyyli on fuusioluonteinen ja sallii vaikutteet myös muista tanssilajeista, joita haetaan ohjaajan tanssitaustan mukaisesti. Voit lukea lisää tanssilajista täältä ja ohjaajan tanssitaustasta täältä. Tunneilla soitetaan metallia eri genreistä, raskasta rockia, nordic folkia ja muita teemaan sopivia tummia säveliä. Kurssikuvauksen yhteydessä on tarkemmat tiedot kunkin kurssin koreon teemasta (metalli vai pakana). Oppilaat saavat esittää toiveita kappaleiden suhteen.

llmoittautuminen

Maksaminen

Salipaikka:

Ilmoittaudu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla haluamasi kurssin varausmaksu (30€), joka vähennetään koko kurssin hinnasta. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla: info@annidohlen.com, jolloin saat paluuviestinä ohjeet varausmaksun suorittamiseen. Varausmaksu tulee olla maksettuna viikon sisään ilmoittautumisesta, jos maksua ei suoriteta tässä ajassa, vapautuu paikka takaisin myyntiin.

Huomiothan että ilmoittautuminen on sitova.

 

Etäpaikka:

Varaa paikka sähköpostilla: info@annidohlen.com