DARK & METAL FUSION VIIKKOTUNNIT, SYYSKAUSI (15 krt.) 19.8.-9.12.2021

Kaikki tunnit järjestetään Sörnäisissä Suvilahdenkatu 10, 00500 Helsinki (Jazz Factory).

 

TIISTAI MATTOPILATES 1

-Kurssi ei perustunut syksyksi 2021-

 

TIISTAI ALKEET

-TÄYNNÄ-

Klo: 18-19:15

24.8.- 7.12. (75 min x 15 krt.). Tuntia ei ole 16.11.

Hinta: 225 € (etäyhteys 202 €)

Taso: Et tarvitse mitään aiempaa tanssitaustaa.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Perustekniikassa käydään läpi tribal fusionin perusiskut, värinät, ympyrät ja kahdeksikot. Tunneilla keskitytään myös kehonlinjauksiin ja käydään läpi kuinka tanssiliikkeet soveltuvat metallimusiikkiin. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa ilman mattoa. Koreografiaa tehdään metallimusiikkiin.

 

TORSTAI ALKEISJATKO

Klo: 17-18:30

 19.8.-9.12.2021 (90 min x 15 krt.). Tuntia ei ole 23.9. ja ja 21.10.

Hinta: 270 € (etäyhteys 243 €)

Taso: Suositeltu tanssitausta vähintään 0,5. Sopii myös muita vatsatanssityylejä aiemmin harrastaneille.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Tekniikassa kerrataan tribal fusionin perusliikkeitä ja harjoitellaan liikekerrostuksia. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla. Koreografiaa tehdään metallimusiikkiin.

 

TORSTAI KESKITASO

Klo: 18:30-20:00

19.8.-9.12.2021 (90 min x 15 krt.). Tuntia ei ole 23.9. ja 21.10.

Hinta: 270 € (etäyhteys 243 €)

Taso: sopii vähintään 1,5 vuotta tanssineille.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla. Koreografiaa tehdään metallimusiikkiin.

Varausmaksu 30€

Suoritetaan joko Holvi-verkkokaupassa suoraan tai sähköpostilla. Sähköpostilla saat paluuviestinä laskun varausmaksusta. Varausmaksu tulee olla maksettuna viikon sisään ilmoittautumisesta, jos maksua ei suoriteta tässä ajassa, vapautuu paikka takaisin myyntiin.

 

Laskutus

Kurssimaksu on mahdollista suorittaa 1-4 erässä. Ensimmäinen laskutuserä tulee olla maksettu ennen kurssin alkua ja ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka maksaisit laskun monessa erässä. Jos kurssi maksetaan erissä veloitetaan laskutuslisää kokonaisuudessaan:

2 erää: 2 €

3-4 erää: 5 € 

 

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Varausmaksu ja kurssimaksu maksetaan takaisin vain siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Jos joudut pitkälle sairauslomalle ja suuri osa kaudesta jää sinulta käymättä, voidaan sairauslomatodistusta vastaan maksaa käyttämättömät kurssikerrat takaisin.

 

Jos ostat 2 kurssia, saat 10 % alennusta kokonaishinnasta. Alennus koskee vain viikkotunteja.

 

Kaikki hinnat sis. alv 10 %.

Tanssityyli

Aikataulu

Tanssin tekniikka on tribal fusion -vatsatanssi. Tyyli on fuusioluonteinen ja sallii vaikutteet myös muista tanssilajeista, joita haetaan ohjaajan tanssitaustan mukaisesti. Voit lukea lisää tanssilajista täältä ja ohjaajan tanssitaustasta täältä. Tunneilla soitetaan metallia eri genreistä, raskasta rockia, nordic folkia ja muita teemaan sopivia tummia säveliä. Kurssikuvauksen yhteydessä on tarkemmat tiedot kunkin kurssin koreon teemasta (metalli vai pakana). Oppilaat saavat esittää toiveita kappaleiden suhteen.

Kaikille kursseille voi osallistua myös etäyhteydellä (FB-livestriimi) ja tunnit ovat pääsääntöisesti 2 viikkoa nähtävillä tunnin jälkeen. Tunnit voidaan siirtää kokonaan online-opetukseen, jos koronatilanne tai muu pakottava tekijä, niin vaatii. Poissaolojen korvaus on mahdollista kotoa käsin striimin avulla.

Tapaturmavakuutuksen oppilas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Muutokset ja lisäykset viikkotuntiohjelmaan ovat mahdollisia.

llmoittautuminen

Maksaminen

Kontaktiopetuspaikka:

Ilmoittaudu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla haluamasi kurssin varausmaksu (30€), joka vähennetään koko kurssin hinnasta. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla: info@annidohlen.com. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Etäyhteys:

Varaa paikka sähköpostilla: info@annidohlen.com. Jos haluat olla mukana esittämässä kauden aikana harjoiteltuja koreografioita, pelkkä etäyhteydellä opiskelu ei ole mahdollista.