DARK & METAL FUSION VIIKKOTUNNIT, KEVÄTKAUSI (15 krt.)

17.1.-20.5.2023.

 

Poikkeukset aikatauluun:

- Tunteja ei ole viikolla 8 (20-26.2.)

-Tunteja ei ole pääsiäsviikolla 14 (3.-9.4.)

 

Tunnit järjestetään Helsingissä Sörnäisissä Jazz Factoryn tanssisalilla.

Osalle kursseista voi osallistua kokonaan etäopetuksella (fb-livestriimi) ja tunnit ovat pääsääntöisesti 2 viikkoa nähtävillä tunnin jälkeen. Tunnit voidaan siirtää kokonaan online-opetukseen, jos koronatilanne tai muu pakottava tekijä niin vaatii. Tapaturvavakuutuksen oppilas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Kurssit voi maksaa myös etuseteleillä: Smartum, Edenred, Eazybreak ja E-passi. Otathan yhteyttä info@annidohlen.com, jos et ole varma sinulle sopivasta tasosta tai kursseista herää muita kysymyksiä.

 

 

UUSI ALKEISRYHMÄ

Voit osallistua kurssille myös etänä

Tiistai klo: 17-18:15

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 255 € (etäopiskelu 229 €)

Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa

 

Kurssilla harjoitellaan fuusiovatsatanssin perustekniikkaa ja käydään läpi kuinka liikkeet soveltuvat metallimusiikkiin. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikan harjoittelusta ja koreografian opettelusta. Tuntien päätteeksi tehdään kehoa palauttavia liikkeitä. Koreografiaa tehdään metallimusiikkiin.

 

 

KESKITASO

SALIPAIKAT LOPPUUNMYYTY!

Tiistai klo: 18:30-20:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 285 €

Taso: suosituksena vähintään 1 vuoden tanssitausta. Kurssilla harjoitellaan liikkeiden kerrostamista, joten perusliikkeet kuten lantion ja rintakehän iskut ja ympyrät, lantion ja rintakehän kahdeksikot ja bodywave olisi hyvä osata/tietää teoriassa.

 

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla. Koreografiaa tanssitaan metallimusiikkiin.

 

TEKNIIKKA, AVOIN TASO

Ryhmä ei perustunut kevääksi

Torstai klo: 17-18:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 210 € (etäopiskelu 189 €)

Avoin taso, suosituksena vähintään 1 vuoden fuusiovatsatanssitausta

 

Kurssilla keskitytään hiomaan fuusiovatsatanssin (tribal fusion) perustekniikkaa. Harjoitusten tasoa voi säätää itselleen sopivaksi. Haastetta kaipaaville tarjotaan liikkeiden kerrostamismahdollisuuksia. Kurssilla tehdään myös lyhyitä tanssisarjoja, mutta pääpaino on perustekniikan hiomisessa.

 

JATKOTASO TEKNIIKKA & KOREO

LOPPUUNMYYTY!

Laskutus

Kurssimaksu on mahdollista suorittaa 1-4 erässä. Ensimmäinen laskutuserä tulee olla maksettu ennen kurssin alkua ja ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka maksaisit laskun monessa erässä. Jos kurssi maksetaan erissä veloitetaan laskutuslisää kokonaisuudessaan:

2 erää: 2 €

3-4 erää: 5 € 

 

Voit maksaa kurssin myös etuseteleillä: Smartum, Edenred tai E-passi.

Laita sähköpostia info@annidohlen.com, jos haluat käyttää näitä maksutapoja.

 

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia.

Varausmaksu ja kurssimaksu maksetaan takaisin vain siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Jos joudut yllättäen pitkälle sairauslomalle (onnettomuus, murtuma) ja suuri osa kaudesta jää sinulta käymättä, voidaan sairauslomatodistusta vastaan maksaa käyttämättömät kurssikerrat takaisin.

 

Paljous- ja etäopiskelualennukset:

Jos ostat 2 kurssia, saat 10 % alennusta kokonaishinnasta

Jos ostat 3 kurssia, saat 15 % alennusta kokonaishinnasta

Paljousalennus koskee vain viikkotunteja, ei tiiviskursseja!

Jos opiskelet vain etäyhteydellä, saat kurssin hinnasta 10 % pois.

 

Kaikki hinnat sis. alv 10 %.

Tanssityyli

Tunneilla tanssitaan fuusiovatsatanssia. Tyyli on fuusioluonteinen ja sallii vaikutteet myös muista tanssilajeista, joita haetaan ohjaajan tanssitaustan mukaisesti. Voit lukea lisää tanssilajista täältä ja ohjaajan tanssitaustasta täältä. Tunneilla soitetaan metallia eri genreistä, raskasta rockia, Nordic Folkia ja muita teemaan sopivia tummia säveliä. Kurssikuvauksen yhteydessä on tarkemmat tiedot kunkin kurssin koreon teemasta (metalli vai pakana). Oppilaat saavat esittää toiveita kappaleiden suhteen.

llmoittautuminen

Maksaminen

Salipaikka:

Ilmoittaudu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla haluamasi kurssin varausmaksu (30€), joka vähennetään koko kurssin hinnasta. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla: info@annidohlen.com, jolloin saat paluuviestinä ohjeet varausmaksun suorittamiseen. Varausmaksu tulee olla maksettuna viikon sisään ilmoittautumisesta, jos maksua ei suoriteta tässä ajassa, vapautuu paikka takaisin myyntiin.

Huomiothan että ilmoittautuminen on sitova.

 

Etäpaikka:

Varaa paikka sähköpostilla: info@annidohlen.com

 

TIIVISKURSSIT

Koreografia, pakanateema

Lauantait 21.1., 18.2., 25.3., 22.4., ja 20.5.

klo: 12-13:30

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 125 €

Taso: Avoin taso. Suositeltu fuusiovatsatanssin tausta vähintään 1 vuosi. Perustekniikan liikkeet kuten lantion ja rintakehän iskut ja ympyrät, lantion ja rintakehän kahdeksikot ja bodywave olisi hyvä osata.

 

Kurssilla opetellaan pakanateemainen koreografia Nordic Folk-musiikkiin. Kurssin pääpaino on koreografian opettelussa ja oletuksena on että osallistujat tuntevat jo fuusiovatsatanssin tekniikkaa. Koreoon liittyviä tekniikoita käydään jonkin verran tunneilla läpi. Tavoitteena olisi kuvata koreo kurssin lopuksi, joka vaatii panostusta puvustukseen ja 1-2 ylimääräiset harjoitukset kurssikertojen lisäksi (tarkemmat yksityiskohdat sovitaan osallistujien kesken). Kurssille voi osallistua, vaikka ei tulisi koreon kuvaukseen mukaan.