DARK & METAL FUSION VIIKKOTUNNIT, KEVÄTKAUSI (15 krt.) 25.1.-19.5.2022. Tunteja ei ole hiihtolomaviikolla (8) eikä pääsiäisviikolla (15).

Kaikki tunnit järjestetään Sörnäisissä Suvilahdenkatu 10, 00500 Helsinki

(Jazz Factory). Otathan yhteyttä info@annidohlen.com, jos et ole varma mikä taso olisi sinulle sopiva.

 

 

 

TIISTAI ALKEET

Klo: 18-19:15

25.1.- 17.5. (75 min x 15 krt.).

Hinta: 225 € (pelkkä etäopiskelu: 202,50 €)

Taso: Syksyn jatkava alkeisryhmä, uudet tanssijat tervetulleita mukaan.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Kurssilla vahvistetaan tribal fusion -vatsatanssin perustekniikkaa ja aletaan tutustua liikkeiden kerrostamiseen. Tunneilla keskitytään myös kehonlinjauksiin ja käydään läpi kuinka tanssiliikkeet soveltuvat metallimusiikkiin. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa ilman mattoa. Koreografiaa tehdään Myrkurin kappaleeseen The Serpent.

Linkki ilmoittautumiseen.

 

TORSTAI KESKITASO

Klo: 17-18:30

 27.1.-19.5. (90 min x 15 krt.).

Hinta: 270 € (pelkkä etäopiskelu: 243 €)

Taso: Suositeltu tanssitausta vähintään 1 vuosi.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla. Koreografiaa tehdään pakanateemalla.

Linkki ilmoittautumiseen.

 

TORSTAI JATKOTASO

-TÄYNNÄ-

Klo: 18:30-20:00

27.1.-19.5. (90 min x 15 krt.).

Hinta: 270 €

Taso: sopii vähintään 2 vuotta tanssineille.

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, tanssisarjoista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla.

Laskutus

Kurssimaksu on mahdollista suorittaa 1-4 erässä. Ensimmäinen laskutuserä tulee olla maksettu ennen kurssin alkua ja ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka maksaisit laskun monessa erässä. Jos kurssi maksetaan erissä veloitetaan laskutuslisää kokonaisuudessaan:

2 erää: 2 €

3-4 erää: 5 € 

 

Keväällä 2022 voit maksaa kurssin myös Smartumilla tai e-passilla. Laita sähköpostia info@annidohlen.com, jos haluat käyttää näitä maksutapoja.

 

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Varausmaksu ja kurssimaksu maksetaan takaisin vain siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Jos joudut pitkälle sairauslomalle ja suuri osa kaudesta jää sinulta käymättä, voidaan sairauslomatodistusta vastaan maksaa käyttämättömät kurssikerrat takaisin.

 

Jos ostat 2 kurssia, saat 10 % alennusta kokonaishinnasta. Alennus koskee vain viikkotunteja. Jos opiskelet vain etäyhteydellä, saat kurssin hinnasta 10 % pois.

 

Kaikki hinnat sis. alv 10 %.

Tanssityyli

Aikataulu

Tanssin tekniikka on tribal fusion -vatsatanssi. Tyyli on fuusioluonteinen ja sallii vaikutteet myös muista tanssilajeista, joita haetaan ohjaajan tanssitaustan mukaisesti. Voit lukea lisää tanssilajista täältä ja ohjaajan tanssitaustasta täältä. Tunneilla soitetaan metallia eri genreistä, raskasta rockia, nordic folkia ja muita teemaan sopivia tummia säveliä. Kurssikuvauksen yhteydessä on tarkemmat tiedot kunkin kurssin koreon teemasta (metalli vai pakana). Oppilaat saavat esittää toiveita kappaleiden suhteen.

Osalle kursseista voi osallistua myös pelkästään etäyhteydellä (FB-livestriimi) ja tunnit ovat pääsääntöisesti 2 viikkoa nähtävillä tunnin jälkeen. Tunnit voidaan siirtää kokonaan online-opetukseen, jos koronatilanne tai muu pakottava tekijä, niin vaatii. Poissaolojen korvaus on mahdollista kotoa käsin striimin avulla.

Tapaturmavakuutuksen oppilas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Muutokset ja lisäykset viikkotuntiohjelmaan ovat mahdollisia.

Kevään kurssit voi maksaa myös Smartumilla tai e-passilla.

llmoittautuminen

Maksaminen

Salipaikka:

Ilmoittaudu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla haluamasi kurssin varausmaksu (30€), joka vähennetään koko kurssin hinnasta. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla: info@annidohlen.com, jolloin saat paluuviestinä ohjeet varausmaksun suorittamiseen. Varausmaksu tulee olla maksettuna viikon sisään ilmoittautumisesta, jos maksua ei suoriteta tässä ajassa, vapautuu paikka takaisin myyntiin. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Etäpaikka:

Varaa paikka sähköpostilla: info@annidohlen.com