Duo Morte Dohlen

on tuore dark fusion -kokoonpano, jonka tanssissa yhdistyy tribal fusion -vatsatanssin käärmemäinen liikekieli ja pimeän vinksahtanut uuskumma estetiikka. Duo koostuu kahdesta helsinkiläisestä tanssija-tanssinopettajasta: Maria Mortesta ja Anni Dohlenista. Heidät kumpikin tunnetaan vatsatanssin yhdistelystä tummasävytteiseen ja raskaampaan musiikkiin. Esitys Norilor maalailee lavalle näkymän synkästä ja kummallisesta metsästä, jonka kasvottomat asukkaat heräävät illan hämärtyessä henkiin. Miltä metsä näyttää puun rungosta irtaantuneiden asukkaiden silmin? Kuka ohjailee näitä olentoja, joiden liikkeet on paikoin kuin marionetin liikkeitä?

Kuva: Yaulë Visuals

Nimi  
Sähköposti  
Esitys  
Viesti  
  

Anni on esiintynyt myös kahdella musiikkivideolla:

Rustogan Running -videolla yhdessä tanssioppilaansa Veera Kontiokarin kanssa ja

Kallomäen Tuulet oottakaa -videolla tanssikollega Maria Morten kanssa kokoonpanossa Duo Morte Dohlen. Kallomäen musiikkivideon on toteuttanut Joonas Ylänne/Elise oy. Molemmat videot voit katsoa alta.

Sooloesitys

Ryhmäesitys

Nox Mente

koostuu kolmesta fuusiovatsatanssijasta: Tiitta Ahosesta, Anni Dohlenista ja Sanna Utusesta, joilla kaikilla on pitkä tribal fusion -vatsatanssin ja fuusiovatsatanssin historia. Kolmikko löysi toisensa flow-taiteiden kautta ja lajin vaikutus näkyy ryhmän koreografioissa. Nox Mente yhdistelee tanssiin erilaisia proppeja, kuten miekkoja, viuhkoja ja sormisymbaaleja eli zillejä. Propit antavat esitykseen näyttävyyttä ja vaaran tuntua.

 

Ryhmältä on hiljattain valmistunut uusi miekkakoreografia, joka johdattelee katsojan mystiseen metsään, jonka kauniit mutta vaaralliset asukit pitävät puoliaan ulkopuolisia tunkeilijoita vastaan. Nox Menten esitykset sopivat tilaisuuteen, joka kaipaa kaunista mystiikkaa. Esitykseen on mahdollista sisällyttää sooloja tai duo-tansseja ryhmältä. Pyydä tarjous joko sähköpostilla: info@annidohlen.com tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Kuva: Veera Kontiokari

Tilaa esitys

Laitathan uuden viestin, jos et saa vastausta viikon aikana.

Duo-esityksen voi tilata erikseen tai pakettina, johon kuuluu duon lisäksi molempien tanssijoiden soolotanssit. Maria Morte tuo soolossaan esille eleganttia goottiestetiikkaa ja Anni Dohlen mystistä pakanatunnelmaa. Tämä kokonaisuus sopii hyvin kauhuteemaiseen, synkempään tilaisuuteen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous joko sähköpostilla: info@annidohlen.com tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Lisäksi useita esiintymisiä online-tapahtumissa ympäri maailmaa:

Pimento Dark Fusion Show (FIN), Stygian Collective-Ascension (USA), kutsuvieraana Gothla-Bloody Valentine (UK).

Fuusiovatsatanssin sooloesitykset

Tummanpuhuvaa pakanamystiikkaa tai tanssia metallimusiikkiin. Esitykset ovat muokattavissa monipuolisesti eri tilaisuuksiin.

Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostilla:

info@annidohlen.com tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella, niin sovitaan tilaisuuteenne sopiva esitys.

 

Aiempia sooloesiintymisiä:

Yksityistilaisuus (häät), 2020

Tuesday Addams, 2019

Tribal Hafla (EE), 2019

Bellydance showcase, 2019

Infusion Tallinn (EE), 2019

Infusion Emporium,

Glitterball Shakedown (UK), 2018

Tribal Salon, after party 2018

Cafe Bohemia, 2018

"Useista vaihtoehdoista saimme valita juuri meidän juhlaamme sopivan esityksen. Tanssiesitys oli ehdottomasti yksi juhlien kohokohdista. Sopivasti mystiikkaa hääperinteiden keskelle, ja vieraille jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Iso suositus tunnelmallistenkin juhlien ohjelmanumeroksi. "  

"Kaunista, sulavaa ja mukaansatempaavaa. Musiikki sulautuu tanssijaan ja tanssija musiikkiin tavalla, joka on yksinkertaisesti mieleenpainuvaa. Esitys vie mielen mystisempään maailmaan, jossa voi tapahtua mitä vain."