Nimi  
Sähköposti  
Viesti  
  

Anni on esiintynyt kahdella musiikkivideolla: Rustogan Running -videolla yhdessä tanssioppilaansa Veera Kontiokarin kanssa ja Kallomäen Tuulet oottakaa -videolla tanssikollega Maria Morten kanssa kokoonpanossa Duo Morte Dohlen.

Tanssiesitys

Tilaa esitys

Laitathan uuden viestin, jos et saa vastausta viikon aikana.

Dark Fusion -vatsatanssin sooloesitykset

Tummanpuhuvaa pakanatunnelmaa tai tanssia metallimusiikkiin. Esitykset ovat muokattavissa monipuolisesti eri tilaisuuksiin. Ota yhteyttä joko sähköpostilla: info@annidohlen.com tai sivun alaosassa olevalla lomakkeella, niin sovitaan tilaisuuteenne sopiva esitys. Tanssivideoita on nähtävissä alla. Anni on mukana useammassa ryhmäkokoonpanossa, joten voit tiedustella myös ryhmänumeroita.

"Useista vaihtoehdoista saimme valita juuri meidän juhlaamme sopivan esityksen. Tanssiesitys oli ehdottomasti yksi juhlien kohokohdista. Sopivasti mystiikkaa hääperinteiden keskelle, ja vieraille jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Iso suositus tunnelmallistenkin juhlien ohjelmanumeroksi. "  

"Kaunista, sulavaa ja mukaansatempaavaa. Musiikki sulautuu tanssijaan ja tanssija musiikkiin tavalla, joka on yksinkertaisesti mieleenpainuvaa. Esitys vie mielen mystisempään maailmaan, jossa voi tapahtua mitä vain." 

Aiempia sooloesiintymisiä:

Hellsinki Industrial Festival, Helsinki 2022

Tribal Salon Gala Show, Helsinki 2022

Pakanalliset syysmessut, Helsinki 2021

Gothla-Bloody Valentine (UK), online show 2020

Tribal Hafla (EE), Tallinna 2019

Bellydance showcase, Helsinki 2019

Infusion Tallinn (EE), Tallinna 2019

Infusion Emporium,

Glitterball Shakedown (UK), Wolverhampton 2018

Joutsan Joutopäivät, Joutsa 2018

Kuva: Samael Creative