Anni Dohlen on monipuolinen taiteilija ja hän purkaa alati pulppuavaa luovuuttaan taiteen monella eri saralla. Pääasiallisesti Anni toimii tanssinohjaajana, opettaen dark fusion -vatsatanssia metallimusiikkiin ja tummanpuhuvalla pakanateemalla. Opetuksen ohessa Anni tekee myös kuvataiteen ja käsityön projekteja. Elämänkiertokulku ja luonnon tasapaino puhuttelevat häntä paljon, jonka vuoksi hänen töissään esiintyy muun muassa eläinten kalloja. Akateemiselta koulutukseltaan Anni on solubiologi ja hän toimi tutkijana viisi vuotta ennen ryhtymistä tanssinohjaajaksi.

Anni on käynyt kansainvälisen tanssinohjaajan koulutusohjelman Integrated Dance ja suorittanut ohjelman sertifikaatin. Ohjelma on Ashley Lopezin (USA) luoma ja se keskittyy kouluttamaan tanssijat monipuolisiksi ja osaaviksi ohjaajiksi. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia opetustekniikoita, musikaalisuutta, anatomian tuntemusta ja fuusiovatsatanssin historiaa. Lisää tietoa koulutuksesta: http://www.integrated.dance/.

 

Syksyllä 2020 Anni suoritti vatsatanssia käsittelevän laajan historian kurssin Oriental Map-HAMSA ja keväällä 2021 Anni valmistui PilatesHealth -koulutuksesta mattopilates tason 1 ohjaajaksi. Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen ovat Annille tärkeitä arvoja, jotta hän pystyy tarjoamaan ajantasaista tietoa oppilaille, pitämään taitojaan yllä ja kehittymään ohjaajana.

Tanssija

Tanssijana Annin lajina on pääasiassa tribal fusion –vatsatanssi, jota Anni on opiskellut lukuisten eri opettajien kanssa Suomessa ja ulkomailla. Yli 16 vuoden tanssitaustansa aikana Anni on käynyt vatsatanssin lisäksi myös mm. poppingin, flow-taiteiden ja commercial dancin viikkotunneilla. Useita muita tanssilajeja hän on kokeillut lyhytkurssien muodossa. Anni on ollut mukana kahdessa kansainvälisessä tanssiprojektissa: Alexis Southallin (UK) Juniper Project-esityksessä Englannissa (2018) ja Polina Shandarinan (RUS) lavaprojektissa Helsingissä (2018). Anni on myös esiintyvän fuusiovatsatanssiryhmän Nox Menten jäsen ja yksi koreografeista.

Opettaja