DARK & METAL FUSION VIIKKOTUNNIT, SYYSKAUSI (15 krt.)

29.8.-14.12.2023.

 

Poikkeukset aikatauluun:

- Tunteja ei ole viikolla 41 (9-15.10.)

 

Viikkotunnit järjestetään Helsingin Sörnäisissä Jazz Factory -tanssisalilla.

Lyhytkurssit järjestetään Black Pepper Swing -studiolla Pasilassa.

 Tunnit voidaan siirtää online-opetukseen, jos koronatilanne tai muu pakottava tekijä niin vaatii. Kurssit voi maksaa etuseteleillä: Smartum, Edenred tai E-passi. Otathan yhteyttä info@annidohlen.com, jos et ole varma sinulle sopivasta tasosta tai kursseista herää muita kysymyksiä. Huomiothan että osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

 

 

ALKEET/ALKEISJATKO

Uudet oppilaat ovat tervetulleita

Tiistai klo: 17-18:15

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 255 €

Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa

 

Kurssilla harjoitellaan fuusiovatsatanssin perustekniikkaa ja käydään läpi kuinka liikkeet soveltuvat metallimusiikkiin. Kausi aloitetaan kertaamalla, joten uudet oppilaat voivat tulla mukaan kurssille. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikan harjoittelusta ja koreografian opettelusta. Tuntien päätteeksi tehdään kehoa palauttavia liikkeitä. Koreografiaa tehdään metallimusiikkiin.

 

Linkki ilmoittautumiseen

 

 

KESKI-JATKOTASO

Tiistai klo: 18:30-20:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 285 €

Taso: suosituksena vähintään 2 vuoden tanssitausta. Kurssilla harjoitellaan liikkeiden kerrostamista, joten perusliikkeet kuten lantion ja rintakehän iskut ja ympyrät, lantion ja rintakehän kahdeksikot ja bodywave olisi hyvä osata hyvin.

 

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla. Syksyn kurssi on tekniikkapainotteinen.

 

Linkki ilmoittautumiseen

 

JATKOTASO TEKNIIKKA

Torstai klo: 18-19:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 210 €

Taso: Käymme läpi haastavia kerrostustekniikoita ja liikkeitä. Suosituksena vähintään 3 vuoden aktiivinen tanssitausta. Käymme läpi käärmemäisiä liikekerrostuksia ja tanssin erikoisefektejä.

 

Kurssin salipaikat on täynnä.

 

ESIINTYVÄ RYHMÄ/JATKOTASO KOREOGRAFIA

Torstai klo: 19-20:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 210 €

 Koreon teema: Kobra

Musiikkityyli: Dark Ambient/ Witch House

 

Syksyn koreografia soveltuu soolo tai ryhmätanssiksi, joten tällä kertaa muodostelmien harjoittelu jää vähemmälle. Jos haluat esiintyä, edellytetään sinulta koreografian ja tekniikoiden harjoittelua myös kotona ja panostusta esiintymisasuihin rahallisesti ja ajallisesti. Tarkemmat yksityiskohdat ja puvustusbudjetti sovitaan aina osallistujien kesken. Koreografiakurssille vaaditaan myös jatkotekniikkaan osallistumista.

 

Kurssin salipaikat on täynnä.

Laskutus

Kurssimaksu on mahdollista suorittaa 1-4 erässä. Ensimmäinen laskutuserä tulee olla maksettu ennen kurssin alkua ja ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka maksaisit laskun monessa erässä. Jos kurssi maksetaan erissä, veloitetaan ensimmäisen laskun jälkeen laskutuslisää 5 € per lasku.

 

Voit maksaa kurssin myös etuseteleillä: Smartum, Edenred tai E-passi.

Laita sähköpostia info@annidohlen.com, jos haluat käyttää näitä maksutapoja.

 

Kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia.

Varausmaksu ja kurssimaksu maksetaan takaisin vain, jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta. Onnettomuustapauksissa (esim. murtuma) voit olla yhteydessä järjestäjään.

 

Paljous- ja etäopiskelualennukset:

Jos ostat 2 kurssia, saat 10 % alennusta kokonaishinnasta

Jos ostat 3 kurssia, saat 15 % alennusta kokonaishinnasta

Paljousalennus koskee vain viikkotunteja, ei tiiviskursseja!

Jos opiskelet vain etäyhteydellä, saat kurssin hinnasta 10 % pois.

 

Kaikki hinnat sis. alv 10 %.

Tanssityyli

Tunneilla tanssitaan fuusiovatsatanssia. Tyyli on fuusioluonteinen ja sallii vaikutteet myös muista tanssilajeista, joita haetaan ohjaajan tanssitaustan mukaisesti. Voit lukea lisää tanssilajista täältä ja ohjaajan tanssitaustasta täältä. Tunneilla soitetaan metallia eri genreistä, raskasta rockia, Nordic Folkia ja muita teemaan sopivia tummia säveliä. Kurssikuvauksen yhteydessä on tarkemmat tiedot kunkin kurssin koreon teemasta (metalli vai pakana). Oppilaat saavat esittää toiveita kappaleiden suhteen. Karma Echoes -tiiviskurssilla musiikkigenreissä on enemmän vaihtelua

(ei painotu metalliin).

llmoittautuminen

Maksaminen

Salipaikka:

Ilmoittaudu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla haluamasi kurssin varausmaksu (30€), joka vähennetään koko kurssin hinnasta. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla: info@annidohlen.com, jolloin saat paluuviestinä ohjeet varausmaksun suorittamiseen. Varausmaksu tulee olla maksettuna viikon sisään ilmoittautumisesta, jos maksua ei suoriteta tässä ajassa, vapautuu paikka takaisin myyntiin.

Huomiothan että ilmoittautuminen on sitova.

 

Etäpaikka:

Varaa paikka sähköpostilla: info@annidohlen.com

 

TIIVISKURSSIT

KOREOGRAFIA, PAKANATEEMA

Lauantait 2.9., 30.9., 4.11., 25.11. ja 9.12.

klo: 12-13:30

Balck Pepper Swing (Karjalankatu 2)

Hinta: 125 €

Taso: Suositeltu fuusiovatsatanssin tausta vähintään 2 vuotta.

 

Kurssilla opetellaan pakanateemainen koreografia Nordic Folk-musiikkiin. Koreografia tehdään Elder Futhark -riimujen inspiroimana. Kurssin pääpaino on koreografian opettelussa ja oletuksena on että osallistujat tuntevat jo fuusiovatsatanssin tekniikkaa. Koreoon liittyviä tekniikoita käydään jonkin verran tunneilla läpi. Kurssin osallistujien kanssa sovitaan mahdollisesta koreon kuvauksesta ja esiintymisistä. Kuvaus ja esiintyminen vaativat panostusta itsenäiseen harjoitteluun ja puvustuksen tekemiseen.

 

Linkki ilmoittautumiseen