Tule kokeilemaan Dark & Metal fusion -vatsatanssia!

27.11.2021 klo: 13-14:00

Aleksis Kiven Katu 34 (Dance Makers)

Hinta: 10 €

Alkeet, et tarvitse mitään aiempaa tanssitaustaa.

Tunti koostuu lyhyestä alkulämmittelystä, tekniikkaharjoituksista ja tanssisarjoista. Lopuksi teemme lyhyen loppuverryttelyn. Tarvitset mukaan vain mukavat tanssivaatteet ja juomapullon.

Lue lisää lajista täällä.

Ilmoittaudu täällä.

Rune Dance

Kokeilunti

16.11.-7.12.2021, klo: 17-18:00

Jazz Factory, Sörnäinen Helsinki

Hinta: 60 € (4 krt.)

Et tarvitse aiempaa pilatestaustaa, mutta olethan peruskuntoinen.

 

Pilates on koko kehon treeni, joka kehittää mm. keskivartalon hallintaa, ryhtiä ja syviä lihaksia. Pilatestunnit ovat rauhallisia ja pääosassa on liikkeisiin keskittyminen ja kontrolli. Kurssi sisältää klassisia Joseph Pilateksen kehittämiä liikkeitä ja näihin valmistavia prepilates-liikkeitä. Liikkeisiin tarjotaan eri haastetasoja, joten voit itse päättää kuinka pitkälle harjoituksen viet. Näillä tunneilla tummasävytteinen musiikki soi taustalla (nordic folk, dark ambient, post-metal jne.). Salilla on lainamattoja, mutta oman maton käyttö on suositeltavaa.

 

Ilmoittaudu täällä.

Lue lisää lajista täällä.

Pimeä Pilates

Pakanateemainen tanssityöpaja

13.11.2021, klo: 12-13:30

Aleksis Kiven Katu 34 (Dance Makers)

Hinta: 25 €

Avoin taso

 

Työpajassa inspiroidutaan Elder Futhark -riimujen pohjalta. Lyhyen alkulämmittelyn jälkeen keskitymme kehonlinjauksiin ja käsien asentoihin luoden riimuja tanssin avulla. Riimumuotoihin tuodaan lisämausteita tribal fusion -vatsatanssin tekniikalla. Kurssilla tarjotaan eri vaihtoehtoja liikkeisiin, mutta työpajaan on hyvä olla jonkimoista tanssitaustaa, sillä etenemme suhteellisen nopeasti eteenpäin. Innokkaat aloittelijat ovat tervetulleita.

 

Ilmoittaudu täällä.

Lue lisää lajista täällä.

Kurssiehdot

Ilmoittaudu tunneille Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla haluamasi kurssin kurssimaksu kokonaisuudessaan. Voit ilmoittautua myös sähköpostilla: info@annidohlen.com. Ilmoittautuminen on sitova. Jos sairastut ja et pääse tunneille, laita sähköpostia: info@annidohlen.com. Kaikki hinnat sis. alv 10 %.

Tapaturmavakuutuksen oppilas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.